Senatorul PSD Mircea Geoana va enumera motivele pentru care crede ca este "cel mai potrivit om" in functia de presedinte al Romaniei.
Impactul crizei din Cipru asupra sistemului bancar din Romania, pactul national pentru economie si locuri de munca, ce greseli s-au facut in trecut si cum ar actiona politicienii acum, cu "mintea cea de pe urma a romanului", dar si ofensiva economica, politica si strategica a Rusiei vor fi alte teme pe care senatorul PSD le va aborda in emisiunea "Dupa 20 de ani", relateaza MEDIAFAX.

De asemenea, Geoana va discuta cu jurnalistii Cristian Leonte, Claudiu Pandaru si Cristian Hostiuc despre masurile care trebuie adoptate pentru a nu mai trai "inca 20 de ani de capitalism pe burta goala" si ce ar trebui facut pentru a depasi cu bine anul 2013, cand situatia economica si contextul politic international au generat "cea mai complexa situatie din ultimii 15 ani".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.