Vasile Blaga a anuntat ca sedinta CNC in care se alege noua conducere a PDL va avea loc pe 6 aprilie, la Palatul Parlamentului.

BUCURESTI (MEDIAFAX) - Colegiul Director National al PDL a stabilit, miercuri, convocarea in data de 6 aprilie, la Palatul Parlamentului, a Consiliului National de Coordonare in care va fi aleasa noua conducere a partidului, a anuntat presedintele PDL Vasile Blaga, citat de MEDIAFAX.

Blaga a spus ca aceasta reuniune va incepe la ora 10,00 si va avea loc in sala "Alexandru Ioan Cuza" de la Parlament.

Vasile Blaga a precizat ca in Colegiul Director a fost stabilit modul de desfasurare a CNC, astfel incat "membrii alesi, nu cei de drept din organizatii, la CNC, vor fi tot conform rezultatelor obtinute la ultimele alegeri".

Blaga a mai declarat ca a avut o discutie cu Elena Udrea inaintea Colegiului Director si au ajuns la concluzia ca vor merge mai departe impreuna impotriva USL, aratand ca se bucura ca Udrea si-a dat si ea seama ca daca ar continua disputa ar face jocurile USL.

Blaga a precizat, dupa sedinta Colegiului Director, ca Elena Udrea a venit dimineata la partid si el a invitat-o la Colegiul Director, dupa cum ar fi invitat-o si pe Monica Macovei daca aceasta era in tara.

"Am avut o discutie inaintea Colegiului cu doamna Udrea, eram convins ca si domnia sa tine la PDL, vom merge mai departe impreuna impotriva USL", a spus Blaga.

El a adaugat ca se bucura ca Elena Udrea si-a dat si ea seama ca practic s-ar face jocurile USL daca ar continua disputa intre Udrea si Blaga.

Blaga a mai spus ca de fapt nu au fost tabere in PDL, ci au fost "mici intepaturi, dar lucrurile au fost inchise".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.