Deputatul Mihai Stanisoara, fost prim-vicepresedinte al PDL si lider al deputatilor PDL, a declarat, miercuri, ca despre trecerea sa la PNL nu a discutat nici cu presedintele PDL, Vasile Blaga, nici cu alti colegi din PDL.

Stanisoara a fost intrebat daca si-a anuntat fostii colegi de partid sau pe liderul PDL Vasile Blaga despre decizia sa de a trece la PNL.

"Nu am avut nicio discutie cu domnul Vasile Blaga, am considerat ca este bine ca toata lumea sa afle in acelasi moment despre hotararea mea. (...) Sunt un om care nu priveste inapoi cu manie, asa ca, ceea ce este important, este important ce se va intampla de astazi inainte", a declarat noul liberal, potrivit MEDIAFAX.

Stanisoara a fost intrebat, de asemenea, daca nu ar fi fost normal ca dupa atatia ani petrecuti in PDL sa-si anunte colegii inainte de a face publica decizia sa.

"Eu cred ca abordarile personale, cred ca la fel de important ar fi fost sa anunt pe ultimul membru din ultima comuna. Am ales aceasta cale pentru ca eu respect la fel de mult pe ultimul membru din ultima comuna din Romania ca si pe ceilalti care au stat langa mine la un moment dat intr-o pozitie sau alta", a replicat deputatul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.