Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat, miercuri, in legatura cu afirmatia presedintelui Basescu ca aeronava cu care circula nu e prezidentiala, ci un charter, ca este vorba de un Airbus 310 amenajat tip pentru astfel de transporturi si invita presa sa analizeze cine a mintit.

"Este vorba de un Airbus 310 amenajat tip pentru astfel de transporturi. Daca domnul presedinte a spus ca este altceva, eu va invit sa analizati, sa va documentati sa vedeti cine minte", a spus Relu Fenechiu.

El a facut aceste precizari la intrebarea ziaristilor in legatura cu aeronava prezidentiala si cu faptul ca seful statului a spus ca de fapt este vorba despre un charter.

Potrivit MEDIAFAX, Fenechiu a fost audiat la Comisia de industrii a Camerei Deputatilor in legatura cu proiectele pe care le are la Minister.

Presedintele Traian Basescu a spus, luni, intrebat despre declaratiile ministrului Transporturilor Relu Fenechiu privind renuntarea la aeronava folosita de seful statului, ca el nu se opune niciunei actiuni, mentionand ca avionul respectiv nu este aeronava prezidentiala.

"Va asigur ca nu ma opun niciunei actiuni, pentru ca aceea nu e aeronava prezidentiala, aeronava prezidentiala nu mai exista din 2010, cand acea aeronava de 38 de ani nu a mai putut fi reparata din lipsa de fonduri. Ce folosesc eu de la Tarom este un avion pe care il inchiriem charter, daca vreti, nu este o aeronava la dispozitia presedintelui Romaniei", a precizat Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.