Secretarul de stat Valentin Preda a fost ridicat, marti, de procurorii DNA, din fata Ministerului Dezvoltarii, au declarat pentru MEDIAFAX oficiali din Ministerul Transporturilor.

Potrivit unor surse judiciare, secretarul de stat Raducu Valentin Preda ar fi fost ridicat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie intr-un caz in care se fac cercetari privind posibile fapte de coruptie legate de anumite contracte.

Raducu Valentin Preda este secretar de stat la Ministerul Transporturilor din mai 2012, anterior el fiind, din ianuarie 2010, consilier al primarului Constantei.

Preda a fost membru in Consiliul de Administratie al CN Administratia Porturilor Maritime Constanta (mai 2010 - mai 2012), director la SC RO-DE Parteners SRL (noiembrie 2009 - ianuarie 2010), secretar de stat la Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (februarie - octombrie 2009), inspector de specialitate la Autoritatea Navala Romana (noiembrie 2002 - ianuarie 2009), ofiter de port la Inspectoratul de Stat al Navigatiei Civile - Capitania Zonala Constanta (iunie1993 - noiembrie 2002) si personal navigant la Compania de Navigatie Navrom, Romline Constanta (iunie 1989 - iunie 1993).

Preda a absolvit Facultatea de Drept si Administratie Publica Constanta din cadrul Universitatii "Spiru Haret" (2011), Academia Navala "Mircea cel Batran" (2003), Facultatea de inginerie si management agroturistic - Bioterra din cadrul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti (2000), potrivit CV-ului postat pe site-ul Ministerului Transporturilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.