Premierul Victor Ponta a comentat, luni, solicitarea prim-vicepresedintelui PDL Cezar Preda ca Parlamentul sa adopte o declaratie referitoare la scandalul diplomatic al steagurilor, premierul spunand ca nu trebuie ascultati "toti prostii" si ca ar fi o greseala ca Preda sa fie bagat in seama.

Solicitat sa comenteze faptul ca PDL a solicitat convocarea unei sedinte reunite a Parlamentului roman pentru a se discuta pe tema scandalului diplomatic al steagurilor, Ponta a raspuns: "Nu PDL, nu cred. Cred ca e Cezar Preda, dar pe Cezar Preda chiar nu trebuie sa-l ascultati. Nu ascultati toti prostii, totusi, ca nu se poate".

"Mi-am mai spus parerea despre domnul Cezar Preda, nu mi-am schimbat-o. Va rog sa nu o luati ca pe o jignire, dar spune numai prostii. Cred ca e o mare greseala sa il bagam in seama", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

PDL va cere Parlamentului sa elaboreze o declaratie prin care sa exprime pozitia oficiala fata de arborarea in Parlamentul Ungariei a steagului secuiesc, potrivit unui anunt facut duminica de catre prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda.

"Vom cere Parlamentului Romaniei sa elaboreze o declaratie, prin care sa aiba o pozitie oficiala in opozitie cu pozitia Parlamentului ungar", a declarat Cezar Preda, duminica, intr-o conferinta de presa.

El a explicat ca declaratie, odata adoptata de plenul reunit, va fi adresata Parlamentului ungar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.