Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni ca afirmatiile Elenei Udrea privind o intelegere a lui cu USL reprezinta "un mod de abordare incorect", aratand ca el a fost doar in PD, in schimb Udrea stie cam ce e prin USL, deoarece a fost si la PSD si la PNL.

"Vreau sa raspund elegant, cu tot respectul, e un mod de abordare al domniei sale incorect. Domnul Basescu a fost atacat la Conventia din 31 mai 2001 ca vinde partidul PSD, de catre Petre Roman. Acum, eu am fost doar in PD sub diferitele lui forme: FSN care s-a rupt, atunci cand multi nu aveau curaj, de Iliescu si ai lui, am ramas in PD care a dat PDL", a spus Blaga intrebat despre acuzatiile Elenei Udrea la adresa sa, potrivit MEDIAFAX.

Blaga a adaugat ca Elena Udrea stie cam ce este prin USL, deoarece a fost si in PSD si in PNL.

"Domnia sa (Elena Udrea - n.r.) stie cam ce este prin USL, pentru ca a fost si la PSD si la PNL. Asigur ca, asa cum nu am vandut partidul niciodata, si in anii electorali s-a vazut, asa voi proceda in continuare fara nicio problema", a spus Blaga.

Vasile Blaga a facut aceste declaratii inaintea sedintei BPN al PDL.

Liderul PDL Elena Udrea, candidat la sefia PDL, sustine, pe Facebook, ca 22 de milioane de romani stiu ca USL, Antena 3 si Dan Voiculescu il vor pe Vasile Blaga presedinte al PDL, ea adaugand: "Intrebarea este: de ce?".

"Vad ca Dan Voiculescu a dat drumul, in cunoscutul sau stil, unei noi campanii de presa impotriva mea dupa ce mi-am anuntat candidatura la sefia PDL. Materiale precum cel referitor la primarii sunati pentru a fi mituiti in scopul sustinerii mele la Conventia Nationala reprezinta magarii de presa specifice trustului lui Voiculescu, fiind lucruri cu care ma confrunt la modul cel mai concret de vreo 8 ani de zile. Ca sa-l parafrazez pe seful partidului, Felix, Antena 3 si USL sa nu se mai oboseasca - stiu 22 de milioane de romani ca il vor pe Vasile Blaga presedinte al PDL. Intrebarea este: de ce?", scrie Udrea pe Facebook.

Citeste si:
Traian Băsescu a fost internat la Spitalul Militar din Bucureşti
Traian Băsescu a fost...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.