Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca propune ca data Conventiei Nationale a PDL sa fie 23 martie si a anuntat ca el va candida la presedintia partidului.

Blaga a spus ca BPN al PDL a hotarat sa convoace pentru 22 februarie, la ora 14:00, Colegiul Director National, care va stabili ordinea de zi a Consiliului National de Coordonare din 23 februarie.

Potrivit MEDIAFAX, liderul PDL a spus ca, la propunerea sa, Biroul a fost de acord, in unanimitate, sa propuna data de 23 martie pentru Conventia Nationala a Partidului.

El a spus ca in acest fel se respecta toate prevederile statutare, astfel incat sa nu existe nicio observatie, chiar daca "unii doresc o conventie maine", iar altii o doresc "amanata la calendele grecesti".

"O sa candidez la Conventia Nationala a partidului si eu cred ca 23 martie, daca aceasta va fi data Conventiei, e un punct important pentru viata partidului. Pana la urma, va trebui sa trecem de la perioada de criza a partidului la ceea ce inseamna reconstruirea adevarata a partidului", a spus Blaga.

El a adaugat ca a tinut partidul unit in cele mai grele momente, chiar daca uneori a dat dovada de prea multa ingaduinta.

"Cred ca am tinut partidul unit in cele mai grele momente ale existentei lui, chiar daca am dat dovada de prea multa ingaduinta, nu-mi prea sta in fire, dar am facut-o pentru ca partidul sa ramana unit in vremuri grele", a adaugat Vasile Blaga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.