Un martor care a scapat cu viata in urma incidentelor teroriste din Londra care a avut loc sambata spre duminica noaptea si care s-a soldat, pana la acest moment, cu 7 morti si 48 de raniti, a povestit momentele cumplite prin care a trecut.

Un martor care se afla pe London Bridge chiar in momentul atacului a povestit pentru BBC ca a observat momentul in care trei oameni au coborat din camioneta care a lovit pietonii si au inceput sa injunghie la intamplare oamenii strigand: "asta este pentru Allah", noteaza The Teleraph.

"Au inceput pur si simplu sa-i impinga, sa-i loveasca, au scos cutitele. S-au indreptat spre Southwark Cathedral spre baruri si au inceput sa alerge spre oameni. Oamenii de la baruri au ripostat (...) O femeie se uita la ei si au inceput sa o injunghie", a declarat martorul, potrivit hotnews.ro.

De asemenea, el a specificat a atacatorii au injunghiat o fata de 10- 15 ori si a incercat sa-i opreasca aruncand cu sticle, scaune si alte obiecte: "Nu puteam sa nu fac nimic".

Imaginile care au surprins momentul atacului arata disperarea si groaza oamenilor, insa si dorinta lor de a-i ajuta pe ceilalti, scrie digi24.ro.

"Sa-i ajutam pe toti sa scape. Ai incuiat usa? Priveste! Priveste! Priveste! Doamne, Dumnezeule! Deschide usa! Scoate-i de aici! Afara! Scoate-i de aici!".

Iata si declaratiile altor martori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.