Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa se deplaseze pe teritoriul SUA asupra faptului ca Serviciul National de Meteorologie a emis o serie de alerte privind conditiile meteorologice severe pentru nord-estul Statelor Unite, pentru zilele de 14 si 15 martie 2017.

"Pentru statele Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, New Jersey, New York, Pennsylvania, Rhode Island si Vermont au fost emise avertismente de furtuna de zapada, cu ninsori abundente, temperaturi scazute si viscol, in vigoare pana la 15 martie 2017, orele 20.00, autoritatile recomandand evitarea calatoriilor care nu au caracter de urgenta. Traficul aerian si feroviar in marile orase - New York, Boston, Philadelphia - este afectat, peste 1500 de curse aeriene fiind anulate.

Pentru orasul New York, avertizarea de furtuna de zapada este in vigoare in cursul zilei de 14 martie 2017. Cursele din si spre aeroporturile JFK, LaGuardia si Newark sunt, in cea mai mare parte, anulate sau vor prezenta intarzieri considerabile", arata MAE.

Cetatenii romani afectati pot solicita asistenta consulara la numerele de telefon ale Consulatului General al Romaniei la New York: +1 212 682 9120, +1 212 682 9121. (...) IN P, cetatenii romani care se confrunta cu o situatie dificila, speciala, cu caracter de urgenta, au la dispozitie si telefonul de urgenta al Consulatului General al Romaniei la New York: +1 917 679 9874, scrie gds.ro.

Citeste mai mult aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.