Mai multi localnici din regiunea siberiana Kemerovo sustin ca l-au vazut pe Yeti, omul zapezilor.

Astfel, expertii in hominologie s-au reunit sa conduca studiile la Universitatea din Kemerovo, dupa ce 15 persoane din aceasta regiune sustin ca au vazut in muntele Shoria o creatura paroasa de 2,10 metri inaltime. Mai mult, un barbat sustine ca, in timp ce era la vanatoare, l-a salvat pe Yeti de la inec.

"Corpul sau era acoperit cu par rosu si negru si putea sa se catere in copaci. Creatura tipa ingrozita dupa ce a cazut in raul umflat de apele muntelui”, a declarat un satean din Tashtagol, potrivit Yahoo News.

In ciuda acestor marturii si a urmelor descoperite, nicio proba fotografica nu confirma inca existenta lui Yeti.

Oficialii administratiei din Kemerovo, din vestul Siberiei, au hotarat sa organizeze un institut sau un centru stiintific, care ar putea continua cercetarea omului zapezilor.

"In Rusia exista aproape 30 de oameni de stiinta care sunt angajati in studierea fenomenului acestui om al zapezilor. Toti acestia vor fi integrati in acest institut. Scopul principal este de a realiza contactul cu una dintre aceste creaturi"
a spus dr. Igor Burtsev, directorul Centrului International de Hominologie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.