Omul de afaceri Corneliu Iacobov si Toader Gaureanu raman in arest preventiv. Instanta Curtii de Apel Bucuresti a respins recursurile formulate de Corneliu Iacobov si de fostul administrator al SC Rafo Onesti SA, Toader Gaureanu, impotriva hotararii Tribunalului Bucuresti de a le prelungi starea de arest preventiv in dosarul "Rafo". Cei doi acuzati si-au sustinut in instanta nevinovatia si mai mult decat atat au scos in evidenta rolul benefic jucat in activitatea Rafo Onesti SA.

Corneliu Iacobov a declarat ca a adus mai multe mii de miliarde de lei la bugetul de stat si a creat aproape 10.000 de locuri de munca. Cei doi vor mai sta in arest preventiv inca 30 de zile, a decis Instanta Curtii de Apel Bucuresti Corneliu Iacobov este acuzat de complicitate la evaziune fiscala, spalare de bani si delapidare.Omul de afaceri Corneliu Iacobov si Toader Gaureanu sunt acuzati ca ar fi prejudiciat Rafo Onesti cu aproape 700 de miliarde de lei.


Despre autor:

Banii Nostri

Sursa: Banii Nostri


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.