Social 23 Mai 2008 12:17
In statiunea Mamaia va avea loc la sfarsitul acestei saptamani, Festivalul si Concursul International de arta contemporana ARTENSIVE, aflat anul acesta, la cea de-a treia editie.

Evenimentul se desfasoara in acest weekend, in zilele de 23 si 24 mai 2008, la « Galeriile de Arta Mamaia », unde tineri artisti plastici si DJ din underground ca Sonicvibe, Lost and Found sau Silent Bass, isi vor disputa spatiul pentru crearea unei arte neconventionale, care nu traseaza limite intre muzica si artele vizuale.

24 de tineri din Constanta, Bucuresti, Iasi, Istanbul, Varna, Cernauti si Paris participa la festival cu lucrari de design, fotografie de arta, performing de sunet si film, si instalatie.

Organizatorii evenimentului sunt cadrele didactice si studentii de la Facultatea de Arte-Ovidius din Constanta, iar telul lor este acela de a atrage atentia asupra fenomenului artistic contemporan.

De aceea, iubitorii de arta sunt invitati sa isi petreaca sfarsitul de saptamana, de la lasatul serii, pana tarziu, dupa miezul noptii, la Galeriile de Arta din Mamaia, aproape de mare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.