Desi se spune despre femei ca sunt complicate si ca nimeni nu le poate intelege, se pare ca lucrurile nu stau chiar asa cand vine vorba de ceea ce isi doresc acestea de la partenerul de viata. Un sondaj publicat de Infobae a scos la iveala 10 calitati pe care ar trebui sa le aiba barbatul ideal.

1. Sa fie atent, sa nu uite datele importante din viata de cuplu, sa trimita flori si sa daruiasca ciocolata.

2. Sa fie interesant, sa stie sa discute despre diverse teme, sa fie capabil sa schimbe impresii si sa fie un foarte bun ascultator.

3. Sa apere ce e al lui. Sa nu fie posesiv si sa nu trateze femeia ca pe obiectul lui personal, insa sa fie categoric in fata amicilor cand vine vorba de partenera de viata.

4. Sa priveasca, dar sa nu atinga. Sa admire frumusetea feminina, insa sa nu fie vulgar si sa nu-si insele partenera.

5. Sa fie tandru, sa stie sa-si surprinda partenera cu un gest sau cu o privire.

6. Sa fie dependent de partenera de viata. Sa sune la telefon ori de cate ori ii este dor de ea sau de mai multe ori pe zi doar pentru a-i asculta vocea.

7. Sa fie gelos, insa moderat, fara sa depaseasca limitele geloziei, transformand-o in obsesie sau paranoia.

8. Sa fie un adevarat prieten, sa-i stea alaturi partenerei de viata in orice conflict cu cei din jur, sa o sprijine si sa o apere cu orice pret.

9. Sa fie barbat, dar sa nu-si ascunda latura copilaroasa. Sa nu-i fie jena sa se joace si sa se harjoneasca precum copiii.

10. Sa arate ce simte. Sa fie tandru si sa nu-i fie teama sau rusine sa-si arate sentimentele fata de partenera de viata in public, insa fara sa exagereze.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.