Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Hunedoara, Bogdan Nitu, un autoturism Seat Ibiza cu numere provizorii de Germania a intrat pe contrasens si a izbit frontal o cisterna care transporta 37 de tone de combustibil. Cisterna s-a rasturnat in afara carosabilului in urma impactului, iar autoturismul a luat foc. Cele patru persoane care se aflau in Seat au murit carbonizate. In urma impactului dintre cele doua autovehicule, roata cisternei a ajuns pe scaunul soferului autoturismului.

Flacarile au cuprins si cabina autocisternei, iar pompierii au intervenit de urgenta si au reusit sa stinga focul inainte ca acesta sa cuprinda cisterna, evitand astfel producerea unei catastrofe.

Circulatia in zona a fost oprita, iar traficul a fost deviat pe relatia Geoagiu - Simeria. O macara de mare tonaj va ridica cisterna de pe marginea drumului.

Politistii nu pot, deocamdata, sa identifice cadavrele din masina, deoarece sunt complet carbonizate.

Conform primelor cercetari, este posibil ca soferul autoturismului sa fi adormit la volan si din acest motiv a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens si a lovit cisterna care transporta combustibil.