Cartea "In vesta, printre fracuri" ce cuprinde insemnarile de calatorie ale jurnalistului Ion Cristoiu, al doilea volum din seria "Lumea vazuta de un roman rupt in fund", va fi lansat la Targul de carte Gaudeamus.

Cristoiu vorbeste despre tari din spatiul european si nu numai, si despre organisme internationale precum Consiliul Europei, ONU sau NATO, informeaza NewsIn.

Printre capitolele cartii se numara "O institutie cheie a ONU: Restaurantul la parter", "La Moscova, la Moscova", "La reeducare de catre NATO", "M-am razbunat pe Palatul Élysee!", "Fara talpa, la Consiliul Europei" si "Prin Irakul lui Saddam Hussein".

Volumul apare la editura Historia si va fi lansat la Targul de carte Gaudeamus, care se va desfasura in pavilionul central al Romexpo in perioada 21-25 noiembrie.

Din aceeasi serie face parte si volumul "Prin dormitoarele Casei Albe" scris de Ion Cristoiu si care a fost publicat de asemenea, in cursul acestui an.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.