Intersectia de la Razoare va fi de nerecunoscut in urmatorii ani. Consilierii municipali au hotarat in sedinta de saptamana trecuta ca traficul in nodul de circulatie care leaga cartierul Drumul Taberei de restul orasului sa fie total reconfigurat.

Potrivit proiectului de hotarare, intre Palatul Cotroceni si celebrul restaurant Golden Blitz va aparea o gara de calatori. Aceasta va avea legatura si cu statia de metrou care va fi construita pe tronsonul ce ar urma sa lege zona Drumul Taberei de centrul Capitalei.

Tunel auto spre Golden Blitz

Ca sa rezolve problemele traficului din zona, autoritatile se gandesc si la un pasaj subteran auto. "Nodul intermodal de transport e generat de un tunel auto, la care se adauga liniile de metrou si, probabil, gara Cotroceni sau Panduri. Metroul va trece la o adancime de 20 de metri, iar peste el va fi canalul rutier", sustine seful Directiei Transporturi a municipalitatii, Gheorghe Udriste.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.