Tot mai multi romani prefera sa petreaca vacanta de Paste sau concediul in strainatate, chiar in cele mai exotice colturi ale lumii pentru ca ii costa mai putin, iar serviciile sunt mult mai bune.

Pentru un bronz de invidiat nu mai astepti vara, mergi acum in insulele grecesti

O vacanta de Paste cu 140-500 euro, reduceri de 10-15% pentru concediu sau un sejur de vis ca premiu, sunt numai cateva dintre ofertele puse la bataie de firme la Targul National de Turism, care are loc intre 6 si 9 aprilie 2006, la complexul Romexpo.

Preferinte pentru Arhipelagul Canare

Pentru petrecerea Pastelui, cei mai multi romani au ales sa mearga fie in paradisul insulelor grecesti, fie in cele mai exotice destinatii din Spania, cum este Insula Tenerife din Arhipelagul Canare. Cinci zile in Tenerife costa pana la 300 euro de persoana, cu cazare la hotel de 3-5 stele. Grecia continua sa fie o destinatie apreciata de romani, fiind extrem de ieftina. Ofertele de Paste sunt

Intre 140 euro pentru o excursie la Salonic cu patru nopti de cazare, cu transport si masa festiva si 300 euro in Insula Creta.

Litoralul romanesc costa 60 euro pe zi

Cei care vor sa sarbatoreasca Pastele in statiunile de pe Litoralul Marii Negre vor gasi la targ oferte intre 600.000 lei vechi si 60 euro/zi. O oferta de exceptie va fi pentru excursii de trei zile in Delta Dunarii, dar la preturi variind intre 180 si 135 euro de persoana.

Cu doar 500 euro vezi piramidele si dai mana cu urmasii lui Kheops

Vacanta in doi la Halkidiki

Puteti petrece opt zile de vis, fara griji, in Halkidiki, cu doar 101 euro, prin agentia de turism Aerotravel. Se ofera cazare in Athos Palace Hotel de 4 stele confort si o reducere in cazul in care vii cu iubitul sau iubita. Oferta poate fi platita in patru rate, prin CardFinans de la Finansbank, fiind valabila pana 30 aprilie acest an.

Croaziere pe Nil cu 500 euro

O croaziera pe Nil costa pana la 500 euro/persoana prin agentia Calibra Smart Travel, iar Paralela 45 te duce la Piramide de Paste cu 699 euro. Trei zile la nisipurile de aur din Bulgaria sau o saptamana de vacanta in nordul Greciei sau Italia, ajung la 300 euro.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.