Oana Pellea se pregateste sa plece la Budapesta. Dupa turnee in Elvetia, Italia si Londra, actrita a fost invitata in Ungaria la premiera filmului "White palms", la care a incheiat filmarile anul trecut.

Aceasta productie le va spune spectatorilor o poveste interesanta despre copilaria pierduta a gimnastilor. "Este un film realist, cu o poezie aparte, iar lucrul cu regizorul Szabolcs Hajdu a fost exceptional, echipa extraordinara, plina de profesionalism. Cred foarte tare in destinul acestui regizor, mai ales ca ultima sa pelicula, 'Tamara>>, a fost considerat cel mai bun film unguresc al anului 2004", spune Oana Pellea, care o interpreteaza in "White Palms" pe mama eroului principal. Rolul nu a fost deloc unul usor de interpretat. "A fost greu, din cateva linii a trebuit sa dau viata unui personaj sa-l cream", marturiseste Oana.

Povestea este inspirata din realitate, este primul film unguresc care nareaza o intamplare adevarata petrecuta intre doi gimnasti rivali, unul ungur, celalalt canadian. Ei devin prieteni in momentul in care unul dintre ei este grav accidentat. "White palms" este inspirat dupa viata lui Zoltan, fratele mai mic al regizorului. Atat el cat si sportivul canadian au jucat in film, cu numele schimbate in Dongo si Orion. Productia adaposteste actori ca: Gheorghe Dinica si Alexandru Repan.

Pana cand va avea ocazia sa vada aceasta pelicula si in Romania, publicul se poate bucura de prezenta Oanei Pellea la Teatrul Bulandra in "Scaunele", de Eugene Ionesco si la Teatrul Foarte Mic in spectacolul de succes international, "Ma tot duc…".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.