Presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, este internat la Spitalul Floreasca din Capitala, fiind transferat de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, unde fusese adus de urgenta, luni seara, dupa ce i s-a facut rau, el acuzand probleme cardiace.

Constantin Nicolescu a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti luni seara, dupa ce i s-a facut rau, acuzand probleme cardiace, iar ulterior medicii l-au trimis cu o ambulanta la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, Leonard Grecescu, a declarat marti, pentru MEDIAFAX, ca Nicolescu a ajuns luni seara, in jurul orei 21.00, la SUUB, cu probleme cardiace, ulterior fiind trimis la Spitalul Floreasca.

Nicolescu a fost internat luni seara la Spitalul de Urgenta Floreasca, un prim diagnostic fiind "angor" (durere toracica ce poate iradia spre gat, maxilar inferior sau brate, consecinta a unei slabe irigari a inimii), a declarat pentru MEDIAFAX purtatorul de cuvant al unitatii sanitare, medicul Bogdan Oprita.

El a precizat ca presedintele CJ Arges este in observatie.

In luna septembrie a anului trecut, presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu (67 de ani), a fost internat la Spitalul Floreasca din Capitala, dupa ce i s-a facut rau la DNA Pitesti, unde fusese citat de procurori pentru a-i fi prezentate invinuirile intr-un nou dosar privind fraude cu fonduri europene.

Nicolescu a fost diagnosticat atunci cu sindrom coronarian acut, fiind internat, timp de o saptamana, la Sectia de Terapie Intensiva coronarieni.
In toamna anul trecut, procurorii DNA au inceput urmarirea penala impotriva lui Constantin Nicolescu si a altor 11 persoane, pentru fraude cu fonduri Phare de peste 1,2 milioane de euro, in cazul constructiei podului de la Cateasca.

In 18 mai, presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, a fost trimis in judecata intr-un alt dosar, de catre procurorii DNA, care il acuza ca a luat fonduri Phare de aproape 900.000 de euro pentru patru unitati de invatamant, in baza unor acte false.

Citeste si:
Noutăți în cazul anchetei tragediei de la Odorheiul Secuiesc. Cine...
Noutăți în cazul anchetei...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.