Taxele si impozite locale au fost majorate cu 16 la suta la Ploiesti, in prima zi de program cu publicul la Serviciul de Finante din municipiu.

Primaria Ploiesti a anuntat joi, printr-un comunicat de presa, ca incepand cu 1 ianuarie 2013 taxele si impozitele locale s-au majorat, in baza unei Hotarari a Guvernului adoptata si publicata in Monitorul Oficial in ultimele zile ale anului trecut.

"Primaria Ploiesti a luat act de Hotararea Guvernului 1309/27 decembrie 2012, publicata in Monitorul Oficial din 28 decembrie 2012 si informeaza cetatenii ca incepand cu 1 ianuarie 2013 taxele si impozitele locale se majoreaza cu aproximativ 16%", se arata in comunicatul dat publicitatii joi de municipalitatea ploiesteana.

Directorul Serviciului Public de Finante Locale Ploiesti, Simona Dolniceanu, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca joi a fost prima zi din noul in an in care au fost deschise casieriile si in care s-au incasat taxe si impozite majorate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.