Un barbat impuscat in cap si in piept a fost gasit de politisti, luni seara, intr-o masina aflata in sectorul 3, si a fost transportat de urgenta la Spitalul Floreasca.

Atacatorii barbatului au tras cu doua arme AKM (automat Kalasnikov modificat), una dintre acestea fiind gasita de politisti la locul agresiunii, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Politie.

La fata locului au fost gasite si mai multe cartuse, potrivit acelorasi surse.

Cercetarile in acest caz, pentru tentativa de omor, au fost preluate de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, au precizat sursele citate.

Barbatul a fost gasit in urma unui apel la 112 facut de o persoana care a anuntat ca a auzit "pe cineva vaitandu-se ca a fost impuscat".

La fata locului a sosit si un echipaj SMURD, care a transportat victima la Spitalul de Urgenta Floreasca.

"Barbatul era constient atunci cand a fost gasit. Rana de la nivelul capului nu este atat de grava, insa cele de la nivelul toracelui si al membrelor sunt", a precizat, pentru MEDIAFAX, coordonatorul SMURD Bucuresti, dr. Bogdan Oprita.

Surse din Politie au declarat, pentru MEDIAFAX, ca strada din sectorul 3 unde a fost gasit barbatul impuscat se afla intr-o zona-problema pentru oamenii legii, care au avut acolo, de-a lungul timpului, numeroase interventii la conflicte.

Potrivit acelorasi surse, in zona respectiva din cartierul Vitan locuiesc multe persoane violente, iar politistii au trebuit sa intervina in numeroase randuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.