Corpul de Control al premierului va sesiza Directia Nationala Anticoruptie asupra unor posibile fapte de natura penala constatate in cadrul unei actiuni de control privind activitatea Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate (CNAS).

A fost verificat modul de indeplinire a atributiilor de catre conducerea si personalul Casei si a respectarii dispozitiilor legale referitoare la angajarea si efectuarea cheltuielilor la achizitiile publice, precum si prevederile legale privind managementul resurselor umane.

In luna mai, premierul Victor Ponta a semnat decizia de eliberare a lui Lucian Duta de la conducerea Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate si l-a acuzat pe acesta ca, inainte de a demisiona, a inaintat facturile de incasare a taxei claw-back, generand un risc al lipsei de medicamente.

El a anuntat ca va cere Ministerului Sanatatii si organelor in drept sa cerceteze toate activitatile fostului sef CNAS, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.