Meteorologii au avertizat ca de duminica dimineata pana miercuri dimineata temperaturile vor scadea de la 17-18 grade Celsius la 6-7 grade Celsius in toata tara, va ploua si va bate vantul, iar la munte si izolat in vestul, centrul si nordul tarii va ninge.

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, incepand de duminica, ora 8.00 si pana miercuri, ora 8.00, temperatura aerului va scadea accentuat in toate regiunile, transmite MEDIAFAX.

Duminica, vremea se va raci accentuat in Banat, Crisana, Maramures si nordul Transilvaniei. In noaptea de duminica spre luni si in cursul zilei de luni, racirea va cuprinde si restul teritoriului, vremea devenind rece pentru sfarsitul lunii octombrie in toata tara.

Vantul va avea intensificari temporare, indeosebi la munte si va ploua in toate regiunile, iar cantitatile de apa vor depasi pe arii restranse 25 de litri pe metru patrat in 24 de ore.

In zona montana si izolat in vestul, centrul si nordul tarii, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.