Daca iti doresti sa petreci Sarbatorile de Iarna la munte, avem vesti bune pentru tine. Hotelierii ne spun ca tarifele vor fi aceleasi ca preturile practicate anul trecut.

Bineinteles, asta nu inseamna ca serviciile hoteliere de la munte nu sunt supraevaluate, dar macar situatia nu se inrautateste.

Din contra!

Hotelurile din statiunile montane vor scadea tarifele cu pana la 5% incepand de anul viitor, iar preturile pachetelor in perioada sarbatorilor de iarna vor ramane la nivelul anului trecut, a declarat pentru MEDIAFAX Dragos Raducan, vicepresedintele Federatiei Patronatelor din Turism (FPTR).

"Scaderea preturilor se explica prin faptul ca zona de turism montan este singura parte a turismului intern care nu a inregistrat cresteri in aceasta vara. Au fost hotelieri care au investit in promovare si au inregistrat cresteri, dar in general numarul de turisti din acest an nu l-a depasit pe cel de anul trecut", a spus Raducan, prezent la Bursa de Turism Montan de la Predeal, organizata de FPTR.

El a adaugat ca tarifele pentru pachetele de Craciun si Revelion de la munte vor ramane la nivelul anului trecut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.