O femeie si-a aruncat copilul in varsta de o luna si jumatate dintr-un taxi cu care se deplasa pe podul Grant din Capitala.

Copilul a fost dus la Spitalul "Grigore Alexandrescu", iar femeia, la Spitalul de Psihiatrie "Alexandru Obregia", au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Din primele investigatii a rezultat ca bebelusul a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, fiind dus la Spitalul "Grigore Alexandrescu", pentru ingrijiri.

Bogdan Oprita, coordonatorul SMURD Bucuresti, a precizat ca mama copilului prezinta vizibil tulburari psihice. Potrivit coordonatorului, la sosirea ambulantei mama tinea bebelusul in brate si a refuzat sa permita medicilor sa-l examineze.

"La fata locului am gasit-o pe mama cu bebelusul in varsta de aproximativ o luna si jumatate in brate. La o prima evaluare starea copilului nu era grava, prezenta doar un traumatism cranio-cerebral minor. Mama nu a permis medicilor ca bebelusui sa fie examinat in amanuntime motiv pentru care am stabilit, impreuna cu colegii de la Politie ca amandoi sa fie transportati la Spitalul Marie Curie. Pentru faptul ca mama nu a dat voie personalului ambulantei sa examineze copilul releva faptul ca ar putea avea o suferinta psihica", a declarat la Romania TV, Bogdan Oprita, reprezentant SMURD.

Taximetristul a declarat ca femeia se afla pe bancheta din spate si incerca sa-si adoarma copilul. "Am luat-o pe femeie de la Gara de Nord. A deschis usa de la taxi intentionat", a declarat taximetristul.

Surse din Politie au declarat ca mama le-ar fi spus politistilor ca portiera taxiului s-a deschis accidental, in timp ce soferul masinii sustine ca femeia a deschis usa si a aruncat copilul.

Potrivit anchetatorilor, femeia are 40 de ani si a fost grefiera la Curtea de Apel Oradea. Femeia a mai incercat de doua ori sa-si ucida copila. Ultima data miercuri, la Baile Felix. Politia a intervenit ca urmare a unei sesizari potrivit careia femeia ii da sa bea alcool copilului ei, scrie rtv.net.

Procurorii au declarat ca femeia ar putea fi judecata pentru tentativa de omor calificat.

"S-a demonstrat ca o persoana ar fi proiectat un copil in mod intentionat din interiorul taxiului direct pe asfalt. O femeie in varsta de 40 de ani a proiectat in mod intentionat copilul. Copilul nu are leziuni grave si se afla la spital. Femeia va fi internata intr-un spital de psihiatrie", a declarat procurorul-criminalist Tomita Neagu de la Parchetul Capitalei.

Citeste si:
Oana Ioniță, păcălită de fostul soț pentru a-l întoarce pe fiul ei...
Oana Ioniță, păcălită de...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.