Dan Diaconescu a sustinut din nou ca are 45 milioane euro pentru preluarea Oltchim, la patru zile dupa ce OPSPI a anulat licitatia pentru vanzarea pachetului majoritar de actiuni la combinatul din Ramnicu Valcea, relateaza MEDIAFAX.

Diaconescu a sustinut joi seara in fata presei, la sosirea pe Aeroportul Otopeni, la salonul oficial, ca detine suma de 43 milioane euro in doua conturi constituite la sucursale ale unor banci straine, in cuantum de 24 milioane euro, respectiv 19 milioane euro.

La aceste detineri s-ar mai adauga un cont constituit in Romania, cu aproximativ 2 milioane de euro, potrivit patronului OTV, care afirma ca a zburat mult cu avionul in ultimele doua zile, avand intalniri la Londra, Dubai si Hong Kong.

El a precizat ca banii au fost obtinuti atat "din surse directe", cat si "indirecte, garantii ori credite bancare (...) sau o alta formula de atragere a banilor".

Diaconescu a sustinut din nou ca negocierile pentru preluarea Oltchim puteau fi continuate pana in luna februarie a anului viitor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.