Ministerul Justitiei a anuntat concursul pentru functiile de procuror general si sef al Directiei Nationale Anticoruptie.

Propunerile Ministerului Justitiei pentru functiile de procuror general al Romaniei si sef al Directiei Nationale Anticoruptie vor fi anuntate in data de 4 octombrie 2012, potrivit unui anunt postat luni pe site-ul Ministerului Justitiei, unde este publicat si regulamentul de organizare a concursului pentru aceste functii.

Mandatul lui Laura Codruta Kovesi in functia de procuror general al Romaniei se incheie in 2 octombrie.

Mandatul lui Daniel Morar la conducerea DNA a fost prelungit de procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, pentru inca sase luni, la inceputul lunii august, in conditiile in care acesta expira pe 12 august.

"Ministerul Justitiei organizeaza, la sediul sau din Bucuresti, str. Apolodor, nr. 17, sect. 5, cod 050741, in perioada 18.09.2012-4.10.2012, selectia procurorilor in vederea efectuarii propunerilor de numire in functiile de procuror general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie", potrivit anuntului postat pe site-ul ministerului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.