Sefii RATB si RADET, Viorel Popescu si Mihai Becheanu, au fost revocati, marti, de Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) din functiile de membri ai consiliilor de administratie ale celor doua regii, ceea ce duce automat si la pierderea posturilor de director.

Potrivit MEDIAFAX, alaturi de Popescu, din CA al RATB au fost revocati din functia de membru Nicoleta Ciufudean, Stancu Sotir si Gabriel Vlad.

Din CA al RADET au mai fost revocati Stelica Constantin, Laura Albani si Dragos Zlotea.

Revocarile au fost aprobate intr-o sedinta CGMB la care nu au participat consilierii generali ai PDL, nemultumiti de faptul ca noua majoritate din Consiliu, reprezentanta de consilierii USL, ar vrea sa puna monopol politic pe cele doua regii. Practic, in sedinta au fost revocati chiar membrii ajunsi anterior in CA la propunerea PDL.

Potrivit reprezentantilor USL in CGMB, cei doi directori au fost revocati din cauza managementului defectuos.

Functiile vacante de membru din consiliile de administratie ale RADET si RATB vor fi ocupate in urma unei selectii efectuate de o comisie a municipalitatii special constituita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.