Social 2 August 2012 11:05
Curtea Constitutionala a reluat, joi dimineata, sedinta pe tema rezultatului referendumului de demitere a presedintelui suspendat, Traian Basescu, relateaza MEDIAFAX.

Curtea Constitutionala a amanat, miercuri seara, dezbaterile legate de rezultatul referendumului pentru joi, la ora 09.00, si a solicitat informatii MAI si INS.

"Plenul Curtii Constitutionale, in temeiul art. 77 din legea 47/1992 privind organizarea si functionarea Curtii Constitutionale, a solicitat informatii necesare solutionarii contestatiilor de la Ministerul Administratiei si Internelor si de Institutul National de Statistica. Pana la momentul inchiderii sedintei, Ministerul Administratiei si Internelor nu a raspuns solicitarii Curtii", informa CC.

De asemenea, CC mentiona ca joi vor fi reluate, incepand cu ora 09.00, "dezbaterile referitoare la contestatii si confirmarea rezultatelor referendumului".

Totodata, CC preciza ca miercuri au fost primite cele 18.548 de procese verbale intocmite in sectiile de votare din tara si din strainatate si au fost inregistrate trei dosare care au ca "obiect contestatii precum si mai multe cereri din partea cetatenilor cu privire la rezultatul referendumului din data de 29 iulie".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.