Judecatoarea Georgeta Barbalata, de la Sectia penala a Inaltei Curti de Casatei si Justitie (ICCJ), este urmarita penal pentru favorizarea infractorului in dosarul celor doi procurori de la CSM.

Ea s-a prezentat, vineri, pentru a fi audiata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA). La intrarea in sediul DNA, judecatoarea Georgeta Barbalata a spus reporterilor ca nu stie pentru ce a fost citata, relateaza MEDIAFAX.

Surse judiciare spun insa ca audierea sa este legata de dosarul in care este cercetat seful Serviciului de Informatii si Protectie Interna (SIPI) Ilfov, Vlad Mihai, care ar fi un apropiat al judecatoarei.

Totodata, judecatoarea nu ar avea calitate de martor, precizeaza sursele citate.

In acelasi dosar mai sunt invinuiti si fostul vicepresedinte al Consiliului Superior al Magistratuirii, procurorul George Balan, si fostul consilier al acestuia, Marcel Sampetru, care a demisionta recent din magistratura.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.