Social 28 Iunie 2012 15:09
Procurorul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) a solicitat, in sedinta de joi, ca Adrian Nastase sa fie adus in fata instantei.

Procurorul a explicat ca in absenta condamnatului procedura nu ar fi indeplinita, in timp ce ANP a inaintat actele de dovedire a indeplinirii procedurii de citare in acest caz, scrie MEDIAFAX.

Avocatii au cerut recalificarea cererii inaintata instantei, respectiv de transformare din solicitare de amanare a executarii pedepsei in cerere de intrerupere a executarii pedepsei.

Instanta a apreciat ca s-a schimbat situatia de fapt, intrucat cererea de amanare a fost inaintata in timp ce Adrian Nastase era internat intr-un spital civil, adica inca se afla in stare de libertate, iar intre timp acesta a fost incarcerat ca urmare a externarii acestuia si dus in Spitalul Penitenciar Rahova.

Ca urmare a schimbarii, judecarea cererii de intrerupere a executarii pedepsei a lui Adrian Nastase s-a amanat, joi, pentru data de 5 iulie, motivul fiind lipsa de procedura cu fostul premier, care ar fi trebuit adus de la Penitenciarul Rahova la sedinta de judecata, de la Tribunalul Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.