Social 26 Iunie 2012 12:17
Vezi ce schimbari au in plan autoritatile pentru unul dintre locurile emblema din centrul Capitalei.

Fantana Dunarea din Piata Universitatii va fi inlocuita in curand cu una noua, asemanatoare cu cea din Piata mare din Sibiu, la care jeturile de apa vor tasni din pavele. De asemenea, intreaga zona va fi modificata, pentru ca aceasta sa devina un spatiu de promenada.

Lucrarile vor viza atat zona din jurul fantanii arteziene, cat si trotuarul din fata Teatrului National Bucuresti si pe cel de langa Parcul Coltea.

Astfaltul si pavajul din beton vor fi inlocuite cu placi de granit si piatra cubica. Pavajul ornamental va avea diferite forme si culori cum ar fi gri, negru, galben, roz etc. De asemenea se vor monta banci de odihna si se vor planta copaci, scrie adevarul.ro.

Potrivit Administratiei Strazilor lucrarile pentru reamenajrea Pietei Universitatii vor incepe in aproximativ doua saptamani si vor dura cel mult doua luni. Deocamdata, zona a fost imprejmuita cu garduri. Lucrarile vor fi realizate de Tehnologica radion si vor costa 1,7 milioane de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.