Social 3 Iunie 2012 09:43
Promovabilitatea la sesiunea bacalaureatului pentru participantii la olimpiade si competitii internationale este de 34,2%, inainte de contestatii.

Din totalul celor 880 de candidati inscrisi, la examen s-au prezentat 877, iar 300 dintre ei au fost declarati admisi. Din examen au fost eliminati 25 de candidati, care au fost prinsi avand asupra lor fituici sau telefoane mobile, relataza MEDIAFAX.

Vineri, 1 iunie, vor fi solutionate contestatiile si vor fi afisate rezultatele finale.

"Am intrebat la minister care a fost promovabilitatea anul trecut, la aceeasi sesiune speciala pentru candidatii aflati in diferite loturi largite pentru concursuri. Mi s-a spus ca, desi nu exista o situatie, promovabilitatea a fost de 99%", a spus Stelian Fedorca, secretar de stat in Ministerul Educatiei.

In 2011, la sesiunea speciala pentru participantii la olimpiade si competitii internationale, in salile de examen nu au fost instalate camere de supraveghere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.