Social 27 Mai 2012 11:26
Unsprezece localitati din judetul Buzau, intre care orasele Buzau si Ramnicu Sarat, au fost afectate de inundatii in urma ploilor cazute in ultimele 24 de ore.

Au fost inundate subsolurile unor blocuri si peste 60 de gospodarii, relateaza MEDIAFAX.

Potrivit sefului Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Buzau, colonel Danut Nicolae, in urma ploilor din ultimele 24 de ore s-au produs inundatii in comunele Parscov, Maracineni, Tintesti, Viperesti, Sageata, Vadu Pasii, Puiesti si Valea Ramnicului.

Avertizare: Cod galben de ploi in weekend in 11 judete

Un numar de 15 localitati din judetul Bacau au fost afectate de inundatii in urma ploilor torentiale din ultimele 24 de ore, fiind inundate peste 200 de gospodarii si locuinte si zeci de hectare de teren, potrivit unui raport transmis, vineri dimineata, de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.

Conform sursei citate, intre cele 15 localitati se afla municipiile Onesti si Moinesti, precum si orasul Buhusi, in total fiind inundate 13 locuinte, 189 gospodarii si 35 de hectare de teren agricol, relateaza aceeasi sursa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.