Social 14 Mai 2012 09:42
Cadrele didactice care vor face parte din comisiile bacalaureatului de anul acesta vor fi platite ca in 2011.

Cadrele vor fi platite cu patru lei pentru o lucrare corectata si pana la 425 de lei pentru fiecare dintre cei care vor conduce o comisie din centrele de examen, relateaza MEDIAFAX.

Vicepresedintii, secretarii si membrii comisiilor din centrele de examen vor fi platiti cu cate 275 de lei, iar un asistent, cu 25 de lei pe zi.

Personalul didactic care va face parte din comisiile de bacalaureat de evaluare a competentelor lingvistice si digitale va fi platit cu cate doi lei pentru fiecare candidat examinat, se mai precizeaza in ordin. La proba de evaluare a competentelor lingvistice intr-o limba moderna, plata va fi de trei lei pentru fiecare candidat examinat.

Examenul de BAC se va sustine la fel ca in 2011, cu tot cu camere video

Ordinul semnat de Baba reglementeaza si plata personalului didactic care va face parte din comisiile organizate in unitațile de invațamant pentru evaluarea naționala a elevilor de clasa a VIII-a. Sumele sunt, si in cazul acestui examen, identice cu cele de anul trecut: 150 de lei pentru un membru si 20 de lei pe zi pentru un asistent. Profesorii evaluatori vor primi cate trei lei pentru fiecare lucrare corectata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.