Social 13 Mai 2012 10:00
Vatmanul care a provocat accidentul de joi din pasajul bucurestean Lujerului si-a recunoscut vina.

In timpul audierilor acesta a admis ca ar fi putut evita coliziunea cu celelalte doua tramvaie, daca ar fi avut o viteza mai mica, au declarat oficialii Brigazii Rutiere.

"A spus si ca regreta cele intamplate. Din declaratiile lui, a observat tarziu tramvaiul oprit pe linie, in fata celui condus de el, a franat, insa nu a putut evita coliziunea", a declarat purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere, Daniel Pistea.

Vatmanul este cercetat pentru vatamare corporala din culpa, au precizat sursele citate. Potrivit lui Pistea, in accident au fost ranite 92 de persoane, dintre care "23 grav". Niciunul dintre raniti nu a depus plangere, relateaza MEDIAFAX.

Trei tramvaie ale liniei 41 au fost implicate, joi dimineata, intr-un accident, in pasajul Lujerului din Capitala, pe sensul spre Piata Presei Libere. Potrivit reprezentantilor RATB, unul dintre tramvaie a ramas defect pe linie, al doilea a oprit la timp in spatele primului, insa cel de-al treilea nu a reusit sa franeze si le-a lovit pe celelalte doua.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.