Inspectoratul Scolar Judetean a facut publice rezultatele care au aratat ca, din cei peste 4500 de elevi din judetul Timis, doar 30% au luat note de trecere.

61% dintre ei au primit note mai mici de 5 la proba de Limba si Literatura Romana, 73% au picat la matematica si 69% la biologie. Peste 73% dintre elevii timisoreni au picat la simularea examenului de BAC la matematica, scrie realitatea.net.

Potrivit oficialilor Inspectoratului Scolar Timis, gradul de dificultate al subiectelor a fost acelasi ca si la examenul de bacalaureat. Subiectele au fost elaborate de reprezentantii Inspectoratului, iar elevii au sustinut simularea examenului la o singura proba, relateaza Timis Online.

Promovabilitatea la bacalaureat in judetul Timis in 2011, dupa centralizarea rezultatelor din toate cele 19 centre de evaluare, a fost de 31,79 la suta, cea mai mica din ultimii 20 de ani, iar la patru licee din Timisoara niciun elev nu a promovat examenul.

In 2010, promovabilitatea bacalaureatului a fost, in Timis, de 82,84 la suta. In a doua sesiune din 2011, rata a scazut la 14,5%.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.