Social 2 Mai 2012 09:55
Procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din Parchetul ICCJ au declansat, in ianuarie, urmarirea penala fata de Mircea Diaconu, pentru conflict de interese, dosarul fiind in faza de finalizare.

Mircea Diaconu este acuzat de conflict de interese, in urma unei sesizari inaintate Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie de catre Agentia Nationala de Integritate, scrie MEDIAFAX.

Senatorul liberal Mircea Diaconu a fost, in 10 ianuarie, la Parchetul instantei supreme, insa a evitat sa dezvaluie motivul prezentei sale acolo.

In octombrie 2011, Agentia Nationala de Integritate (ANI) a sesizat Parchetul instantei supreme sa-l cerceteze pentru abuz in serviciu si conflict de interese pe Mircea Diaconu, senator si director la Teatrul "C.I.Nottara", pentru ca ar fi favorizat numirea sotiei sale in functia de regizor la teatru.

Ponta si-a anuntat ministrii: Lista noului Guvern

Mircea Diaconu a fost propus de Victor Ponta pentru pozitia de Ministrul al Culturii in noul sau guvern.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.