Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie ne informeaza ca in prima zi a lunii mai mercurul din termometre va urca pana la 30 de grade.

Sambata si duminica vremea va fi "deosebit de calda si in general frumoasa, cu cer variabil si doar izolat, in sud-estul tarii, seara si noaptea vor fi conditii pentru ploi slabe de scurta durata. (...) Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 30 de grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre 7 si 15 grade", a declarat Sandu, intr-o conferinta de presa.

Aceeasi situatie meteo este prognozata si pentru ziua de luni, relateaza stirileprotv.ro. Pentru luna mai, meteorologii vorbesc despre o tendinta si nu despre o prognoza.

"Valorile termice vor fi mult mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada. Probabilitatea pentru ploi de scurta durata va fi redusa", arata meteorologii in tendinta evolutiei vremii pentru luna mai.

Citeste si: Legea Picnicului, la primul test: Buna ziua, gratarul la control!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.