Ministerul Sanatatii are in discutie mai multe ipoteze privind redresarea activitatii Institutului "Cantacuzino", una dintre ele fiind preluarea productiei de catre Antibiotice Iasi.

O alta ipoteza schimbarea echipei de conducere pentru un sistem de management cu performante mai inalte, a declarat, miercuri, secretarul de stat Vasile Cepoi, relateaza MEDIAFAX.

Terapia Ranbaxy: Institutul Cantacuzino a fost decompetitivizat

"Ministerul Sanatatii face o analiza. Sunt luate in discutie mai multe variante pentru redresarea activitatii Institutului Cantacuzino. Una dintre ele este ca productia sa treaca la Antibiotice Iasi, iar cercetarea sa ramana la institut", a mai spus secretarul de stat din Ministerul Sanatatii.

Avocatul Poporului ancheteaza Institutul Cantacuzino

Cepoi a mai spus ca o decizie va fi luata dupa adunarea generala a actionarilor de la Antibotice Iasi si dupa finalizarea evaluarii situatiei Institutului Cantacuzino.

La sfarsitul saptamanii trecute, ministrul Sanatatii a semnat ordinul de schimbare din functia de director general a lui Dorel Radu, dupa ce acesta si-a dat demisia. Tot la sfarsitul saptamanii trecute, Ministrul Sanatatii a semnat ordinul de numire in functia de director general interimar a Radu Iordachel, pana la reorganizarea institutiei si organizarea unui nou concurs.

Scandal la Institutul Cantacuzino: Ramanem fara vaccinuri?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.