Cu prilejul Sarbatorilor Pascale, in Noaptea de Inviere (14/15.04.2012), Regia Autonoma de Transport Bucuresti va suplimenta numarul autobuzelor pe cele 23 linii de noapte.

Autobuzele vor circula la intervale de 30 minute si vor asigura legaturi de transport intre toate cartierele Capitalei si Piata Unirii.

Click pentru traseele liniilor de noapte.


RATB
anunta calatorii ca, luni, 16.04.2012, mijloacele de transport RATB vor circula dupa un program corespunzator unei zile de duminica.

Metrorex
a anuntat ca in Noapea de Inviere, metrourile vor circula toata noaptea, la intervale de 20 de minute. In zilele de 14, 15, 16 aprilie 2012, trenurile vor circula dupa urmatorul interval, specific zilelor de sarbatoare:
- pe Magistrala 1+3 , trenurile vor circula la un interval de 8-10 minute;
Magistrala 1 = Pantelimon – Dristor
Magistrala 3 = Preciziei – Anghel Saligny

- pe Magistrala 2, trenurile vor circula la un interval de 7-8 minute;
Magistrala 2 = Berceni – Pipera

- pe Magistrala 4, trenurile vor circula la un interval de 9-10 minute.

Magistrala 4 = Gara de Nord – 1 Mai.

In funcţie de numarul calatorilor inregistraţi, Metrorex va introduce trenuri suplimentare pentru micsorarea intervalului de succesiune dintre trenuri, in scopul satisfacerii in conditii optime a cererii de transport cu metroul in aceasta perioada.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.