Silviu Prigoana, candidatul PDL pentru Primaria Capitalei, a declarat ca dupa ce va deveni primar va rezolva in sase luni problema cainilor fara stapan.

Silviu Prigoana va recurge la sterilizare, urmata de adoptie partiala sau cazare in adaposturi, pentru a elibera strazile bucurestene de caini comunitari, relateaza romanialibera.ro.

"In sase luni, in sase luni sunt adunati toti cainii. Prin adunare, sterilizare, zona de tranzit si unele cazuri de adoptie. Si acolo trebuie sa lucram si la cine adopta cainele, pentru ca trebuie sa fie responsabil, daca il adopta ca sa ii dea drumul pe strada va avea probleme, intra sub incidenta legii", a afirmat Prigoana.

PDL declara razboi maidanezilor de pe strazile Capitalei

Deputatul, invitat la emisiunea "Ultimul Cuvant", a explicat ca se gandeste sa acorde o recompensa de 5 lei pentru fiecare catel predat autoritatilor. Pentru Prigoana, problema nu este "adunarea cainilor", care se poate rezolva foarte usor.

Intrebat unde vor fi cazati zecile de mii de caini care vor fi adunati, Prigoana a aratat ca exista "zeci de hectare" pe langa Bucuresti care apartin primariilor de sectoare si "trebuie puse in valoare".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.