Femeia se afla in stare foarte grava la Spitalul Clinic Judetean Constanta, unde a fost supusa unei interventii chirurgicale.

[UPDATE] Fostul angajat MAI a fost retinut pentru omor calificat

Fostul angajat MAI din Constanta, Gheorghe Anton Stroe, care si-a impuscat sotia cu un pistol a fost retinut joi de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, care au solicitat instantei emiterea unui mandat de arestare preventiva pe numele lui, pentru tentativa de omor calificat, relateaza hotnews.ro.

Procurorii sustin ca este exclusa ipoteza conform careia el a confundat-o pe sotie cu un hot sau cu un agresor, din moment ce amandoi erau intinsi in pat, iar el a tras asupra ei de la o distanta extrem de mica.

Potrivit politistilor constanteni, incidentul s-a petrecut la miezul noptii de miercuri spre joi, intr-o vila pe care cei doi soti si-o construiesc in Techirghiol, relateaza MEDIAFAX.

Fostul angajat MAI in varsta de 64 de ani, actualmente pensionar, le-a declarat anchetatorilor ca sotia sa l-a trezit la un moment dat si i-a spus ca a auzit un zgomot afara, iar el a luat un pistol, pe care il detinea legal, si a tras de doua ori, unul dintre gloante lovind-o pe femeie in zona cranio-cervicala.

Echipajul de la Ambulanta care a sosit la fata locului a reusit sa o stabilizeze pe femeie, in varsta de 62 de ani, aceasta fiind apoi transportata la Spitalul Clinic Judetean Constanta, unde a fost supusa unei interventii chirurgicale, fiind in stare foarte grava.

"Se pare ca arma, un pistol Tokarev calibru 7,62, era armata, iar cand barbatul a fost trezit din somn, buimac, a luat-o, a vrut sa coboare din pat, iar arma s-ar fi putut descarca accidental. Imediat dupa aceea, el a sunat la 112 si a chemat Ambulanta", afirma surse din randul anchetatorilor.

Anchetatorii spun ca prima ipoteza e aceea a unei descarcari accidentale a armei, dar nu exclud nici varianta unei altercatii.

In plus, barbatul avea o alcoolemie de 0,43 grame la mie in aerul expirat. El e cercetat acum pentru tentativa de omor, potrivit realitatea.net.

Citeste si:
O constanțeancă, reținută de polițiști după ce și-a incendiat...
O constanțeancă, reținută de...

Medicii spun ca femeia a supravietuit ca prin miracol. Glontul a trecut la doar cativa centimetri de creier.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.