Boldea nu se afla printre cele opt persoane retinute de DIICOT in urma anchetei asupra unui grup infractional care a comis un prejudiciu de 1 mil. euro.

Mihail Boldea a fost audiat, vineri, in cazul privind inselaciunile cu terenuri din Galati, relateaza MEDIAFAX. Opt persoane, intre care fostul subprefect de Galati Aura Luchiniuc, au fost retinute de catre procurorii DIICOT Galati, in dosarul care il vizeaza pe deputat.

Potrivit unor surse judiciare, cele opt persoane au primit ordonante de retinere pentru 24 de ore.

Cei opt sunt fostul membru al Comisiei de Arbitraj si fostul subprefect de Galati Aura Luchiniuc, avocata Mihaela Bolboceanu, care facea parte din cabinetul de avocatura al lui Mihai Boldea, Elena Petrea, secretara aceluiasi birou, Alexandru Bogdan Boza, fost membru PDL, Tudorel Vranceanu, Sava Lucian Mirica, Carmen Mirica si Stefan Lazar.

Acestia urmeaza sa fie prezentati, sambata, Curtii de Apel Galati cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.