Liviu Popa, seful Politiei Romane, a prezentat intr-o conferinta de presa concluziile provizorii ale anchetei interne dupa masacrul de la coafor.

Chestorul Liviu Popa, seful Politiei Romane, a declarat ca s-a dispus cercetarea prealabila a patru ofiteri ai Sectiei 14 Bucuresti, ca urmare a atacului armat care l-a avut ca autor pe agentul Gheorghe Vladan, reclamat de mai multe ori la aceasta sectie, relateaza mediafax.ro.

Permisul de arma al lui Gheorghe Vladan, autorul atacului armat de la coaforul din zona Dorobanti, a fost obtinut usor, dosarul acestuia fiind incomplet. Prin urmare, va fi sesizat Parchetul cu privire la neglijenta in serviciu in cazul ofiterilor implicati.

In total existau 14 plangeri impotriva lui Gheorghe Vladan, 13 din partea vecinilor si prietenilor si una din partea sotiei acuzatului.

De asemenea, Popa a constatat ca Romania nu este o tara care sa impuna detinerea unei arme letale pentru autoaparare. In acest sens, Popa a anuntat ca acele conditii de obtinere a permisului pentru arme letale vor fi inasprite, potrivit realitatea.net.

Procurorul sef al Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica, Valentin Selaru, a declarat ca organele de urmarire penala nu au avut nicio indoiala asupra discernamantului faptelor comise de Gheorghe Vladan, dar au solicitat efectuarea expertizei psihiatrice, intrucat asa prevede legea.

Citeste si:
Seful Politiei Capitalei, schimbat din functie dupa masacrul din coafor


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.