Peste 100 de studenti ai Facultatii de Fizica si Sport din Galati sunt blocati in tren inca de luni dimineata, de la ora sase.

Studentii se aflau in drum spre Predeal in trenul InterRegio 1574 Galati - Bucuresti. Garnitura a ramas blocata in C.A. Rosetti de unde nu poate inainta din cauza zapezii. Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Buzau, Marius Sarbescu, in garnitura se afla aproximativ 1.000 de oameni, relateaza realitatea.net.

Tinerii au ramas fara mancare, fara apa si sunt nevoiti sa stea in frig. Autoritatile ar fi trimis doua masini pentru ei, dar fara efect.

"Nu mai avem provizii. Au trimis doua masini. Una era stricata, iar cealalta a gresit drumul", a declarat Alin Trandafir, unul dintre studenti.

Directorul Centrul Regional de Exploatare, Intretinere si Reparatii din Galati al CFR SA, Ionel Filimon, a declarat ca aceasta garnitura ar putea fi intoarsa la Faurei si redirectionata pe ruta ocolitoare, prin Tecuci. El a adaugat ca portiunea in care se afla momentan trenul este complet blocata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.