Viscolul, care a provocat mari blocaje de circulatie in Romania saptamana trecuta, a revenit marti in zone din sudul si estul tarii.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca din informatiile primite de la dispeceratele de politie pana la ora 8:30, circulatia rutiera este intrerupta din cauza zapezii si a viscolului pe mai multe drumuri nationale si judetene.

Drumurile nationale cu traficul intrerupt sunt:

-DN5A Isvoarele – Mironesti, judetul Giurgiu;
-DN22 Ramnicu Sarat – Braila, judetul Buzau;
-DN22A Cataloi – Nalbant, judetul Tulcea;
-DN22D Horia – Ciucurova, judetul Tulcea;
-DN22F Nalbant – Izvoarele, judetul Tulcea;
-DN2L Tisita – Panciu, judetul Vrancea;
-DN23A Milcovul – Ciorasti, judetul Vrancea;
-DN23 Focsani – Maicanesti, judetul Vrancea;
-DN23B Maicanesti - Ciorasti, judetul Vrancea;
-DN2M Focsani - Odobesti, judetul Vrancea;
-DN2D Focsani - Bolotesti, judetul Vrancea;
-DN24 Tisita - Cosmesti, judetul Vrancea;
-DN2N Dumbraveni – Bogza, judetul Vrancea.

La ora 11:00, Infotrafic a actualizat lista drumurilor inchise, ramanand doar 9 cazuri. DN22D, DN5A, DN2D si DN24 au fost deschise circulatiei.

Reamintim ca ieri s-a emis o avertizare de cod portocaliu de ger pentru Bucuresti si 35 de judete, care va fi valabila pana vineri, 3 februarie. Conform acestei avertizari, temperaturile minime vor scadea pana la -27 de grade Celsius.

In dimineata zilei de astazi, s-a inregistrat o temperatura minima de -29 de grade la Intorsura Buzaului, relateaza realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.