Oamenii au inceput sa se adune in Piata Universitatii de la ora 13, trei ore mai tarziu strangandu-se 150 de persoane.

[UPDATE 22:57] Numarul protestatarilor se micsoreaza

Hotnews.ro scrie ca numarul protestatarilor din fata TNB a scazut, ramanand in zona circa 100-150 de persoane. Vizavi, la Fantana, mai protesteaza peste 200 de persoane. Se observa o diferenta intre cele doua grupuri. In fata la TNB sunt prezente persoane care au in jur de 40 de ani. De cealalta parte, grupul de protestatari este format predominant din tineri.

[UPDATE 21:97] Doi manifestanti strang semnaturi pentru demisia lui Basescu

Doi dintre manifestanti strang semnaturi in Piata Universitatii pentru demisia presedintelui Traian Basescu. Cei doi protestatari sustin ca nu sunt membri ai nici unui partid si nu reprezinta nici o alta organizatie, scrie hotnews.ro. In piata au aparut foarte multe bannere cu "Jos taxa auto" si "PDL=USL=aceeasi mizerie".

[UPDATE 20:00] Ultrasi identificati in multime

In Piata Universitatii se afla la ora actuala peste 800 de protestatari. O parte dintre ei au fost identificati drept ultrasi, dupa fularele purtate astfel incat sa le ascunda fata si mesajele scandate, scrie evz.ro.

[UPDATE 19:36] Proteste mai au loc si in alte 9 orase din tara

Printre orasele in care au loc proteste la aceasta ora se numara: Giurgiu, Calarasi, Sibiu, Timisoara, Cluj, Constanta, Slobozia, Alba Iulia, Ploiesti.

[UPDATE 18:56] Divergente intre protestatari in privinta marijuanei

Un banner care cere legalizarea marijuanei a fost afisat de doua ori in mijlocul protestului, spre neplacerea protestatarilor mai in varsta. Unul dintre participantii in varsta ar fi comentat ca "nu pentru asta am luptat eu la Revolutie". A doua oara cei doi tineri care detineau banner-ul au fost extrasi din multime si urcati in dube de catre jandarmi.

Citeste si:
Ședință decisivă, azi, la Guvern! Liderii PSD și PNL vor să conducă...
Ședință decisivă, azi, la...

[UPDATE 18:18] Jandarmeria va organiza filtre

In Bucuresti se vor organiza in continuare filtre si se vor efectua controale corporale preventive, a anuntat purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache, potrivit gandul.info.

[UPDATE 17:54] Sunt asteptati 1000 de studenti

Presedintele Uniunii Nationale a Studentilor din Romania (UNSR) Ioan Poenaru a declarat ca aproximativ 1.000 de studenti se vor alatura, miercuri seara, protestatarilor din Piata Universitatii. Mai multe sute de studenti vor pleca la ora 20,00 din Complexul studentesc Regie si isi vor da intalnire in Piata Universitatii cu un alt grup de sute de colegi, relateaza money.ro.

"In total vom fi aproape 1.000 de studenti. O parte vom pleca din Regie si ne vom intalni cu ceilalti in Piata", a spus liderul UNSR.

[UPDATE, 17:06] 200 de protestatari
Numarul persoanelor prezente la protestul din fata Teatrului National a crescut la 200. Florin Chilian a venit in Piata Universitatii pentru "a-i felicita personal pe Jandarmi pentru violentele comise", relateaza evz.ro. Prezent mai este si jurnalistul Cornel Nistorescu.

Citeste si:
Vasile Blaga îi dă replica lui Băsescu: ”PDL nu poate fi reînviat...
Vasile Blaga îi dă replica...

Protestul a inceput ca in toate celalalte zile intr-un mod pasnic, singurele neintelegeri avand loc intre manifestanti. Cativa au admonestat un protestatar care purta o sapca PNL.

"Nici PNL, nici PSD nici alt partid nu au ce cauta aici", i-au spus protestatarii, potrivit hotnews.ro.

La ora 16, numarul manifestantilor a ajuns la circa 150. In piata se impart foi cu diverse inscriptii, printre care si deja celebra "USL=PDL=Mizerie".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.