Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a decis interzicerea comercializarii de bauturi alcoolice pe o raza de un kilometru in jurul Pietei Universitatii.

Decizia s-a luat ca urmare a unei solicitari din partea Jandarmeriei Romane, in urma protestelor violente care au avut loc pe raza Pietii Universitatii. Din fericire pentru petrecaretii Capitalei, interzicerea se aplica doar pentru perioada 17 - 23 ianuarie si doar intre orele 17 si miezul noptii.

"Se interzice agentilor economici aflati pe raza Sectorului 1, la o distanta de minim 1.000 de metri fata de Piata Universitatii, sa comercializeze bauturi alcoolice in perioada 17-23.01.2012, intre orele 17 - 00", se arata in decizia lui Chiliman.

Toti agentii economici de pe bulevardele I.C Bratianu si Magheru, care leaga Piata Unirii de Piata Romana, isi pierd temporar dreptul de a vinde bauturi alcoolice in intervalul stabilit.

In mod exceptional, pe 19 ianuarie, restrictiile privind comercializarea alcoolului se extind in perimetrul cuprins intre Piata Universitatii – Piata Romana – Piata Victoriei si Parcul Herastrau, relateaza adevarul.ro. Aceasta limitare in plus s-ar putea datora mitingului organizat de Opozitie, la care si-au anuntat participarea si membrii galeriilor de fotbal.

Mentionam ca Centrul Vechi face parte din Sectorul 3, prin urmare restrictia nu i se aplica.

Ce parere aveti despre decizia primarului Sectorului 1? Te va afecta aceasta interdictie?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.